ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ

Παραμένει η «σημαία» του Αετού Ανωγείων

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Παραμένει η «σημαία» του Αετού Ανωγείων
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Ο Γιάννης Βιτώρος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Αετού Ανωγείων και τη νέα αγωνιστική περίοδο, με την ομάδα να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο αρχηγός του Αετού, γνωστός και ως «Βίντουκας», αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα των τελευταίων χρόνων για το σωματείο των Ανωγείων, αλλά και έναν από τους ποιοτικότερους μεσοεπιθετικούς της Α1 ΕΠΣΗ.

Η παραμονή του έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Αετό, καθώς ο Βιτώρος δεν είναι απλώς ένας βασικός ποδοσφαιριστής του ρόστερ, αλλά ένας παίκτης με ηγετικό ρόλο, εμπειρία και ισχυρό δέσιμο με την ομάδα.

Η ανακοίνωση του Αετού Ανωγείων αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Αετός Ανωγείων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Βιτώρο για ακόμα μια αγωνιστική σεζόν!

Τα λόγια μπορεί να περιττεύουν για τον “Βίντουκα” αλλά πρόκειται για έναν παίκτη που πέραν του ότι είναι αρχηγός μας και “σημαία” μας, αποτελεί και έναν εκ των ποιοτικότερων μεσοεπιθετικών της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΗ.

“Βίντου” σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς.

*Στην φωτογραφία ο Γιάννης Βιτώρος δίνει τα χέρια με τον νέο πρόεδρο της ομάδας μας Νεοκλή Σαλούστρο».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα