Ο έμπειρος αμυντικός της Αγίας Βαρβάρας, Νίκος Δουκιαντζάκης, ανακοίνωσε την αποχώρησή του απο την ομάδα, έπειτα απο τέσσερα χρόνια.
Ο Νίκος Δουκιαντζάκης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Αγία Βαρβάρα, κλείνοντας έναν κύκλο τεσσάρων χρόνων στην ομάδα.
Ο ποδοσφαιριστής αποχωρεί με όμορφες αναμνήσεις από το σωματείο, τονίζοντας πως μέσα σε αυτά τα χρόνια δημιούργησε φιλίες που θα μείνουν, κάτι που όπως σημείωσε μετράει περισσότερο στο τέλος.
Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Αγίας Βαρβάρας και ιδιαίτερα τους Μάνο Γαρεφαλάκη και Νίκο Καμπιτάκη, στέλνοντας τις ευχές του για τη συνέχεια.
Η ανάρτησή του αναφέρει:
«4 πολύ όμορφα χρόνια φτάσανε στο τέλος τους.
Μόνο ευχάριστες αναμνήσεις και μόνο φίλους που θα μείνουν και αυτό είναι που μετράει στο τέλος.
Εύχομαι τα καλύτερα. Μάνος Γαρεφαλάκης ευχαριστώ. Νίκος Καμπιτάκης ψυχάρα και ό,τι καλύτερο. Και στους υπόλοιπους. Ευχαριστώ για όλα».