Την πρώτη τους συζήτηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησαν Εργοτέλης και Κώστας Μερκουλίδης, με στόχο τη συνέχιση της συνεργασίας τους και στη Γ’ Εθνική.
Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν τις επαφές με τον νεαρό αμυντικό, ο οποίος αποτέλεσε ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας στην πορεία προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ και την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες.
Παρά το θετικό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές και την κοινή διάθεση για συνέχιση της συνεργασίας, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει οριστική συμφωνία.
Στον Εργοτέλη θεωρούν σημαντική την παραμονή του Μερκουλίδη, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με προοπτική, ο οποίος βοήθησε σημαντικά τη φετινή προσπάθεια και έχει όλα τα στοιχεία για να αποτελέσει κομμάτι του νέου ρόστερ.
Οι συζητήσεις αναμένεται να συνεχιστούν το επόμενο διάστημα και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις γύρω από μία υπόθεση που απασχολεί έντονα τον σχεδιασμό του Εργοτέλη.