Μετά τον Άγγελο Καστελλιανάκη, ο Αλμυρός δυναμωνει και με τη προσθήκη του Μύρου Ανωγειανάκη, που ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό!
Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, που πριν λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟ Κρουσώνα, ξεκινάει ένα νέο βήμα στην πορεία του, πηγαίνοντας σε ένα σωματείο με υψηλές απαιτήσεις και ξεκάθαρη διάθεση να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με μεγάλη ποιότητα, εμπειρία και έντονη προσωπικότητα μέσα στο γήπεδο. Ο Ανωγειανάκης έχει συνδέσει το όνομά του κυρίως με τον ΠΑΟ Κρουσώνα, όπου αγωνίστηκε για πολλά χρόνια, έχοντας ηγετικό ρόλο, ενώ έχει περάσει και από εθνικές κατηγορίες, με παρουσίες μεταξύ άλλων σε Γιούχτα, ΑΟ Χανιά και Επισκοπή.
Στο πρόσφατο παρελθόν είχε φορέσει και τη φανέλα του Ρούβα. Η προσθήκη του δίνει στον Αλμυρό έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να προσφέρει άμεσα στη μεσοεπιθετική γραμμή, τόσο στο δημιουργικό όσο και στο εκτελεστικό κομμάτι.
Με τον ΠΑΟΚ τη τελευταία πενταετία κατέγραψε 136 συμμετοχές και 21 γκολ, ενώ για μισή σεζόν, φόρεσε τη φανέλα του Ρούβα, έχοντας 13 συμμετοχές και πετυχαίνοντας ένα γκολ.
Με την απόκτηση του Ανωγειανάκη, ο Αλμυρός προσθέτει εμπειρία, ποιότητα και προσωπικότητα στο ρόστερ του, συνεχίζοντας δυναμικά τον σχεδιασμό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.