Για την επιστροφή του στα διοικητικά δρώμενα του ΠΑΟΚρουσώνα τοποθετήθηκε μέσω του GRANDSPORT ο Κώστας Μπουμάκης, η επάνοδος του οποίου αναμένεται να επισημοποιηθεί στις εκλογές της 8ης Ιουνίου.
Ο έμπειρος παράγοντας, μετά από συνάντηση που είχε με τον νυν πρόεδρο του σωματείου Δευκαλίωνα Στειακάκη, μίλησε για τη νέα προσπάθεια που ξεκινά στον ΠΑΟΚ, στέλνοντας μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης.
Ο Κώστας Μπουμάκης αναμένεται να βρεθεί και πάλι στην προεδρία του ΠΑΟΚ μετά από τρία χρόνια απουσίας και ο ίδιος έστειλε το δικό του μήνυμα.
Αναλυτικά δήλωσε:
«Για μένα ο ΠΑΟΚ αποτελεί ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο στην πορεία της ζωής μου.
Με την ομάδα αλλά και την κοινωνία του Κρουσώνα έχω ζήσει πολλές στιγμές έντονης συγκίνησης, αγωνίας, λύπης αλλά και χαράς.
Μετά από μία συνάντηση που είχα με τον κ. Στειακάκη αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε μία νέα σελίδα για το καλό της ομάδας και της κοινωνίας που εκπροσωπούμε.
Το κλίμα είναι συναινετικό, είναι πολύ όμορφο και στόχος μας είναι να είμαστε και πάλι όλοι μαζί σαν μία οικογένεια.
Ενωμένοι και δυνατοί να περάσουμε στην επόμενη ημέρα».