Τη Δευτέρα 1 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του προπονητή της SNAKES FC, Κώστα Παντζαρίδη, με το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, ώστε να γίνει η συνολική αξιολόγηση και συζήτηση γύρω από τα συμπεράσματα που προέκυψαν από τα πρόσφατα try outs.
Στην ομάδα υπάρχει ιδιαίτερα θετικό κλίμα μετά τη μεγάλη συμμετοχή που καταγράφηκε στις τρεις ημέρες δοκιμαστικών, με τους ανθρώπους της SNAKES FC να εμφανίζονται ικανοποιημένοι τόσο από την ανταπόκριση όσο και από την εικόνα αρκετών ποδοσφαιριστών.
Μέσα από τη συνάντηση αναμένεται να ξεκαθαρίσουν αρκετά ζητήματα γύρω από τη στελέχωση του ρόστερ αλλά και συνολικά τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Παράλληλα, ιδιαίτερα «καυτό» παραμένει και το θέμα του γηπεδικού, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να υπάρχει κάποια οριστική εξέλιξη ή νεότερο γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα.