ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΠΑΝΟΜ

Στη λίστα του ΠΑΝΟΜ Καστελλιανάκης και Φρόκου

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Στη λίστα του ΠΑΝΟΜ Καστελλιανάκης και Φρόκου
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Την ουσιαστική ενίσχυσή του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α1 ΕΠΣΗ επιδιώκει ο ΠΑΝΟΜ, με το βάρος να πέφτει κυρίως στην επιθετική γραμμή.

Η ομάδα των Μαλίων θέλει να παρουσιαστεί ακόμη πιο ισχυρή και ανταγωνιστική τη νέα χρονιά, έχοντας στόχο να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα μπορέσει να διεκδικήσει πράγματα με αξιώσεις στο νέο πρωτάθλημα.

Στο πλαίσιο αυτό, δύο ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ψηλά στη λίστα του ΠΑΝΟΜ είναι ο Άγγελος Καστελλιανάκης και ο Ρενάλντο Φρόκου.

Ο πολύπειρος επιθετικός του Εργοτέλη, που κατέκτησε και φέτος το πρωτάθλημα με τους «κιτρινόμαυρους», αποτελεί μία περίπτωση που ενδιαφέρει έντονα τους ανθρώπους της ομάδας των Μαλίων, καθώς πρόκειται για έναν φορ με μεγάλη εμπειρία, ποιότητα και εξαιρετική επαφή με το σκοράρισμα.

Παράλληλα, στο μεταγραφικό κάδρο του ΠΑΝΟΜ βρίσκεται και ο Ρενάλντο Φρόκου, ο οποίος δύσκολα θα συνεχίσει στον Εργοτέλη και ήδη έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες εντός και εκτός Ηρακλείου.

Ο ικανός εξτρέμ είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται σοβαρά από τον ΠΑΝΟΜ, ο οποίος δείχνει ξεκάθαρα πως θέλει να κινηθεί σε υψηλό επίπεδο στο φετινό μεταγραφικό παζάρι.

Άλλωστε, οι άνθρωποι της ομάδας είχαν δείξει τις προθέσεις τους και μέσα από την προσπάθεια που έκαναν για τον Νίκο Μεταξάκη, ο οποίος τελικά επέλεξε να συνεχίσει στις Μοίρες, κάτι που δείχνει πως ο ΠΑΝΟΜ σκοπεύει να κινηθεί με δυνατές και ποιοτικές μεταγραφικές κινήσεις.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Διάβασε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις στο GRANDSPORT, παρακολούθησε αγώνες στο matchcenter και δες βαθμολογίες, πρόγραμμα και αποτελέσματα για τη Γ Εθνική, τον ΟΦΗ και το τοπικό ποδόσφαιρο.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα