Την περίπτωση του Δημήτρη Μάνου εξετάζουν με ιδιαίτερη θέρμη τα Χανιά, τα οποία επιθυμούν την επιστροφή του έμπειρου επιθετικού στο ρόστερ τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η ομάδα των Χανίων θέλει να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα δυνατό σύνολο για τη συμμετοχή της στη Γ’ Εθνική και ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ψηλά στη λίστα είναι ο πρώην επιθετικός του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού, μεταξύ άλλων.
Ο Δημήτρης Μάνος πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα του Γιούχτα, βοηθώντας σημαντικά την ομάδα των Αρχανών να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ αναδείχθηκε και τρίτος σκόρερ συνολικά στη Γ’ Εθνική με 18 γκολ.
Οι άνθρωποι των Χανίων έχουν ήδη δείξει έντονο ενδιαφέρον για την επιστροφή του στην ομάδα, στην οποία είχε αγωνιστεί και τη σεζόν 2023/24, θεωρώντας πως μπορεί να αποτελέσει μία από τις ηγετικές μορφές του νέου εγχειρήματος.
Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί ποια θα είναι η απόφαση του ίδιου του ποδοσφαιριστή, μετά από μία ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά με τον Γιούχτα, που τον επανάφερε δυναμικά στο προσκήνιο.


































































