«Αφήνει» πίσω την ήττα και… βλέπει ΠΟΑ η Δαμάστα

Η ομάδα της Δαμάστας κρατάει τα θετικά από την ήττα με σκορ 2-0 από τον Ρεθυμνιακό και πλέον προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Τετάρτης (21/10) κόντρα στον ΠΟΑ, εκεί όπου θα «ψάξει» την πρώτη της νίκη στη Γ Εθνική.

Ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Χατζησεβαστός, πέρα από τον Ζερβό που δεν είναι ακόμα έτοιμος, θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του και μετά την ολοκλήρωση της της αυριανής (20/10) προπόνησης, θα ανακοινωθεί η αποστολή για το Ατσαλένιο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου: «Στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΟΑ στο Ατσαλένιο (σέντρα στις 16:00) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής στρέφει το μυαλό της η Δαμάστα. Ο Γιάννης Χατζησεβαστός και οι ποδοσφαιριστές κρατούν την θετική εικόνα που είχε η ομάδα στην πρεμιέρα με τον Ρεθυμνιακό, ωστόσο θέλουν την Τετάρτη η παρουσία τους να συνοδευτεί και από ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε έναν έμπειρο αντίπαλο. Σήμερα έγινε πρωινή προπόνηση ενώ αύριο το απόγευμα η Δαμάστα θα προπονηθεί στη φυσική της έδρα και μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Γιάννη Χατζησεβαστό χωρίς να υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, με εξαίρεση τον Ζερβό που δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος».