Μία ιδιαίτερα σημαντική προσωπική επιτυχία σημείωσε ο πρόεδρος του Λίντο, Μάνος Παπαδόπουλος, καθώς απέκτησε το Professional Diploma in Managing Director από το εκπαιδευτικό τμήμα της Μπαρτσελόνα.
Ο ισχυρός άνδρας του Λίντο ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα της FC Barcelona’s Education Division, προσθέτοντας μία ακόμη σημαντική διάκριση στο βιογραφικό του και δείχνοντας παράλληλα τη διάθεση που έχει για συνεχή εξέλιξη και επιμόρφωση γύρω από το ποδόσφαιρο και τη διοίκηση.
Μάλιστα, μέσα από ανάρτησή του εξέφρασε τη χαρά του για την επιτυχία, τονίζοντας πως παρά τις δυσκολίες που υπήρξαν στη διάρκεια της διαδικασίας, ήδη σκέφτεται τα επόμενα βήματα μάθησης και εξέλιξης.
Συγκεκριμένα έγραψε:
«Χαρούμενος που παρέλαβα το Professional Diploma μου από την FC Barcelona! Παρότι σε αρκετές στιγμές ήταν δύσκολο, ήδη ψάχνω τρόπους για να συνεχίσω να μαθαίνω και στο μέλλον. Συνεχίζουμε!».