Σε ρυθμούς νέας αγωνιστικής περιόδου κινείται ήδη ο Λευτέρης Ρουσάκης, με τον ΟΦΑ να προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στην Α1 ΕΠΣΗ μετά τη φετινή άνοδο.
Ο νεαρός τεχνικός, που οδήγησε την ομάδα του Αρκαλοχωρίου στη μεγάλη κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου, έχει ήδη παραδώσει στη διοίκηση την πλήρη έκθεσή του για τη φετινή χρονιά, καταγράφοντας όλα όσα λειτούργησαν σωστά αλλά και τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν.
Παράλληλα, ο Λευτέρης Ρουσάκης έχει προχωρήσει και στη δική του προεργασία σχετικά με το ρόστερ της επόμενης χρονιάς, έχοντας ξεκάθαρη εικόνα για τους ποδοσφαιριστές που επιθυμεί να παραμείνουν στην ομάδα αλλά και για το προφίλ των παικτών που θα ήθελε να αποκτηθούν για την ενίσχυση του συνόλου.
Πλέον, το «μπαλάκι» περνά στη διοίκηση του ΟΦΑ, η οποία καλείται να πάρει τις αποφάσεις για την επόμενη ημέρα του σωματείου, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη και ανταγωνιστική στην επιστροφή της στην Α1 ΕΠΣΗ.





































































