Γονείς vs παιδιών και… δάσκαλοι vs μαθητών!

Με τους –καθιερωμένους πλέον- αγώνες ανάμεσα στους γονείς και τα παιδιά, αλλά και τους προπονητές και τους αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων, μπήκε στην τελική της ευθεία η εφετινή αγωνιστική χρονιά της Ακαδημίας του Εργοτέλη.

Την Παρασκευή (9/7) το απόγευμα, λίγες ημέρες πριν τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, ο λόφος του Μαρτινέγκο γέμισε και πάλι με αθλητές, προπονητές και γονείς, όμως αυτή τη φορά για… άλλο σκοπό. Για μεταξύ τους φιλικούς αγώνες, οι οποίοι σκόρπισαν χαρά και ενθουσιασμό σε όλους τους συμμετέχοντες.

Οι προπονητές της Ακαδημίας του Εργοτέλη αντιμετώπισαν στο κεντρικό γήπεδο ομάδα αποτελούμενη από παίκτες της Κ14 και Κ15 του Συλλόγου, ενώ στα άλλα γηπεδάκια του αθλητικού κέντρου οι γονείς των νεαρών αθλητών έπαιξαν με τα… καμάρια τους.

Τα σκορ των αγώνων προφανώς και δεν έχουν καμία σημασία καθώς αυτό που μέτρησε ήταν η ευχαρίστηση όλων για τους ξεχωριστούς αυτούς αγώνες.

Οι προπονήσεις θα συνεχισθούν μέχρι την Τετάρτη 14 Ιουλίου, ενώ η έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 23 Αυγούστου.