Κράτησε Χαραλαμπάκη και Χρηστάκη ο ΠΑΟΚ

Δύο ακόμα ανανεώσεις ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ και οι δύο αφορούν τα… γκολπόστ, καθώς τόσο ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Χρηστάκης που παραμένει στο τεχνικό επιτελείο, όσο και ο τερματοφύλακας Δημήτρης Χαραλαμπάκης, συμφώνησαν και παραμένουν «κάτοικοι» Κρουσώνα.

Ο Δημήτρης Χαραλαμπάκης, μετά τον σύντομο δανεισμό του στην Αναγέννηση Ιεράπετρας με την οποία αγωνίστηκε στη Γ Εθνική, επιστρέφει στον Κρουσώνα για να υπερασπιστεί για ακόμα μία χρονιά την εστία του ΠΑΟΚ, ενώ ο Γιάννης Χρηστάκης θα παραμείνει στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, αναφέρει: «Ο ΠΑΟ Κρουσώνα με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο με τον Γιάννη Χρηστάκη, προπονητή τερματοφυλάκων, που χρόνια τώρα προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις του και υπηρεσίες στην ομάδα μας, αφήνοντάς σπουδαίο έργο και ικανοποίηση σε όλους μας.

ADVERTISING

Επίσης, για άλλον έναν χρόνο, ο Δημήτρης Χαραλαμπάκης θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία του ΠΑΟΚ μετά και την επιτυχημένη παρουσία του στο σύντομο περυσινό πρωτάθλημα.

Γιάννη και Δημήτρη, σας ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία».