Ανακοίνωσε Παπανδρέου – Κλείνει και Σαβουϊδάκη!

Την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού Ανδρέα Παπανδρέου ανακοίνωσε ο ΑΟΤ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται πολύ κοντά και στην απόκτηση του Παναγιώτη Σαβουϊδάκη!

Ο ΑΟΤ έχει ξεκινήσει για τα καλά το σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν και μετά τις μαζικές ανανεώσεις προχωρά και σε μεταγραφικές κινήσεις και συμφώνησε με τον 19χρονο μεσοεπιθετικό Ανδρέα Παπανδρέου ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη Δαμάστα στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής έχοντας πολύ καλή παρουσία.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πριν τη Δαμάστα, αγωνίζονταν στα τμήματα υποδομής του Λεβαδειακού και αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι στην ομάδα του Μιχάλη Κουτεντάκη.

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες ο ΑΟΤ βρίσκεται πολύ κοντά και στην απόκτηση του Παναγιώτη Σαβουϊδάκη, ο οποίος έχει ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν με τον Μιχάλη Κουντεντάκη στην κοινή τους παρουσία στην Γόρτυνα!

Παράλληλα μέχρι την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να ανακοινωθούν 3 ή 4 μεταγραφές παικτών μέσα στις οποίες θα είναι και ο Παναγιώτης Σαβουϊδάκης ο οποίος έρχεται να προσφέρει σημαντικές λύσεις στον ΑΟΤ!

Η ανακοίνωση του ΑΟΤ για την απόκτηση του Ανδρέα Παπανδρέου αναφέρει: «Το Δ.Σ. του ΑΟ Τυμπακίου καλωσορίζει στην ομάδας μας τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Παπανδρέου. Του ευχόμαστε καλή σεζόν με πολλές επιτυχίες».