Τα είπαν Βασιλειάδης-Ηρόδοτος και θα τα… ξαναπούν

Δεν κατέληξε σε συμφωνία η πρώτη δια ζώσης συνάντηση του Λευτέρη Βασιλειάδη με τη διοίκηση του Ηροδότου, το απόγευμα της Δευτέρας 19 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, οι δύο πλευρές συναντήθηκαν στα γραφεία του Ηροδότου και είχαν πολύωρη συζήτηση αναφορικά με την ομάδα και το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών, με τον Λευτέρη Βασιλειάδη να αναλύει το πλάνο του και τη φιλοσοφία πάνω στην οποία θέλει να δουλέψει η ομάδα.

Άλλωστε, το πλάνο του, ο τρόπος δουλειάς του και η φιλοσοφία του, είναι ήδη γνωστά στη Νέα Αλικαρνασσό, με τον ίδιο να έχει ήδη μία άκρως πετυχημένη συνεργασία με τον Ηρόδοτο στο παρελθόν, όπου κυριολεκτικά τα είχε… σαρώσει όλα!

Ο για πολλούς, “καπετάνιος” των επιτυχιών, είναι αυτή τη στιγμή επικρατέστερος να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία του συλλόγου, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, καθώς ναι μεν δεν ήρθαν σε συμφωνία, όμως θα τα ξαναπουν σύντομα, το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη.

Πέραν του Λευτέρη Βασιλειάδη, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ηρόδοτος, έχει ήδη συζητήσει με τους Μανώλη Σκύβαλο και Δημήτρη Παπασπύρου, ενώ στα υπόψιν υπάρχουν και ο Δημήτρης Βολονάκης και ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος.

Το ποιος θα πάρει το χρίσμα, θα φανεί τις επόμενες ημέρες…