ΑΟΤ

Ηρεμία στον ΑΟΤ, προτεραιότητα η παραμονή Σουτζή

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Ηρεμία στον ΑΟΤ, προτεραιότητα η παραμονή Σουτζή

Η αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε για τον ΑΟ Τυμπακίου, με τους Μεσσαρίτες να στρέφουν πλέον την προσοχή τους στη νέα χρονιά και τη συμμετοχή τους στον κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Τυμπακίου πήρε με χαρακτηριστική άνεση την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες και στόχος πλέον είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στη νέα της παρουσία στη Γ’ Εθνική, που θα είναι η τρίτη μέσα στην τελευταία πενταετία.

Πλέον, το βάρος πέφτει στη διοίκηση, η οποία καλείται να καθορίσει τα επόμενα βήματα και το πλάνο της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αυτή τη στιγμή επικρατεί ηρεμία και δεν υπάρχει βιασύνη στις αποφάσεις, ωστόσο η πρώτη και βασική προτεραιότητα φαίνεται πως είναι ξεκάθαρη.

Στον ΑΟΤ υπάρχει επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας με τον Νίκο Σουτζή, με όλους στην ομάδα να θέλουν τον ικανό τεχνικό στον πάγκο και τη νέα χρονιά, που θα είναι η τέταρτη συνεχόμενη παρουσία του στην τεχνική ηγεσία.

Άλλωστε, υπάρχει τεράστια εκτίμηση στο πρόσωπο του Νίκου Σουτζή για τη δουλειά και την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα τα τελευταία χρόνια, με την παραμονή του να αποτελεί ουσιαστικά τη βασική προτεραιότητα του σχεδιασμού ενόψει της νέας σεζόν.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Περισσότερα νέα για ΑΟΤ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα