Διοικητικές εξελίξεις αναμένονται στον Νέο Ηρόδοτο, με τον Μιχάλη Γεωργιάδη να εμφανίζεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ως το πρόσωπο που θα αναλάβει την προεδρία του σωματείου.
Όπως όλα δείχνουν, ο πρώην πρόεδρος του Ηροδότου είναι έτοιμος να βγει ξανά μπροστά, σε μία ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για την ομάδα, η οποία επιστρέφει στην Α1 ΕΠΣΗ και καλείται να οργανώσει με σταθερές βάσεις την επόμενη ημέρα της.
Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και η διοικητική ομάδα που θα πλαισιώσει το νέο σχήμα, καθώς το Διοικητικό Συμβούλιο, βάσει καταστατικού, θα είναι πενταμελές. Μάλιστα, δεν αποκλείεται σε αυτό να επιστρέψουν και πρόσωπα που στο παρελθόν είχαν ξανά ενεργό διοικητικό ρόλο στο σωματείο.

