ΟΦΗ

Ξέσπασε ο Κόντης: «Αυτό το ματς κάποιοι το κατέστρεψαν»

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Ξέσπασε ο Κόντης: «Αυτό το ματς κάποιοι το κατέστρεψαν»

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο Χρήστος Κόντης μετά την ήττα του ΟΦΗ με 3-2 από τον Λεβαδειακό, σε ένα παιχνίδι όπου οι Κρητικοί προηγήθηκαν αλλά τελικά γνώρισαν την ανατροπή.

Ο προπονητής του ΟΦΗ στάθηκε στην εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, τονίζοντας πως οι παίκτες του είχαν πλήρη έλεγχο του αγώνα, ενώ άφησε ξεκάθαρες αιχμές για τη διαχείριση του παιχνιδιού από τη διαιτησία
.
Παράλληλα, ανέφερε πως αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αλλαγές για να προστατεύσει ποδοσφαιριστές του από πιθανές αποβολές, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για τον τρόπο που εξελίχθηκε η αναμέτρηση.

Στη δήλωσή του στη NOVA ανέφερε:
«Ήταν ένα παιχνίδι με τρομερό πρώτο ημίχρονο από εμάς. Είχαμε πλήρη έλεγχο, ξέραμε τι κάναμε και πού να χτυπήσουμε. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες.

Αυτό το ματς κάποιοι το κατέστρεψαν. Με κάρτες και φάουλ… Έκανα αλλαγές γιατί με τον τρόπο που έπαιζαν οι διαιτητές σήμερα, θα απέβαλλαν ποδοσφαιριστές μας.

Αισθάνομαι περίεργα για τους παίκτες, γιατί ήρθαν εδώ με όρεξη για ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως ο Λεβαδειακός.

Ο Παλάσιος έκανε τουλάχιστον οκτώ φάουλ και δεν δέχθηκε κάρτα. Έπρεπε να γίνει ματς Λεβαδειακός – ΟΦΗ και όχι κάποιων άλλων. Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και καταλαβαίνω συμπεριφορές. Συγχαρητήρια στον Λεβαδειακό για τη νίκη».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Περισσότερα νέα για ΟΦΗ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα