Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου ενημέρωσε τα μέλη του σχετικά με εκκρεμότητες που υπάρχουν σε μαθήματα διπλωμάτων προπονητικής.
Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, όσοι προπονητές έχουν εκκρεμότητα παρακολούθησης μαθήματος για οποιαδήποτε κατηγορία διπλώματος, μπορούν να αποστείλουν σχετικό αίτημα μέσω email στην ΕΠΟ, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία ολοκλήρωσης.
Αναλυτικά η ενημέρωση:
«Εκκρεμότητες μαθημάτων διπλωμάτων προπονητών
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Π.Ε.Π.Π., όσοι προπονητές έχουν εκκρεμότητα παρακολούθησης μαθήματος για οποιαδήποτε κατηγορία διπλώματος προπονητικής, έχουν τη δυνατότητα να αποστείλουν σχετικό αίτημα μέσω email στη διεύθυνση: [email protected]
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν άμεσα, ώστε να δηλώσουν την εκκρεμότητά τους και να ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία.
Με εκτίμηση,
Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Ηρακλείου».











































































