Κορυφώνονται οι «ζυμώσεις» στον Αλμυρό

Την ερχόμενη Δευτέρα 12 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση της ομάδας του Αλμυρού, με κυριότερο θέμα την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, με τις «ζυμώσεις» να συνεχίζονται καθημερινά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοικούντες έχουν πραγματοποιήσει μία σειρά από επαφές, προκειμένου αρχικά να διευκρινιστεί πόσοι και ποιοι από το υπάρχον διοικητικό συμβούλιο θα παραμείνουν σ’ αυτό, αλλά και με νέους ενδιαφερόμενους οι οποίοι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να ενταχθούν σε αυτό.

Κανένας στη παρούσα φάση δεν μπορεί να… προβλέψει το τι θα συμβεί, στον Αλμυρό κρατούν «κλειστά χαρτιά» για την επόμενη μέρα, αυτό που τονίζουν όμως είναι πως η διοίκηση θα παραμείνει δυνατή, όπως και τα προηγούμενα χρόνια…

ADVERTISING

Πάντως, δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι αλλαγές σε πρόσωπα και θέσεις, κάτι όμως που θα ξεκαθαρίσει μετά την Γενική Συνέλευση…

Η γενική συνέλευση έχει προκηρυχθεί για την Δευτέρα 12 Ιουλίου στις 19:00 στα γραφεία της ομάδας και ο Αλμυρός, καλεί τους ενδιαφερόμενους να παρευρεθούν σε αυτή.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content