Γ. Τουτζάρης: «Δικαίωση για την ομάδα μας»

Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ κατά την συνεδρίαση του την Τρίτη 6 Ιουλίου άναψε το πράσινο φως στον Εργοτέλη δίνοντας την σχετική άδεια Super League 2 για την νέα αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Αμέσως μετά την δημοσίευση της απόφασης ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλης Γιώργος Τουτζάρης σαφώς ικανοποιημένος σε δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ανέφερε: «Ήταν μια δικαίωση για την ομάδα μας κυρίως θα έλεγα ηθική.

Γι αυτό το αποτέλεσμα δούλεψαν  μήνες τώρα αρκετοί ανθρωποι. Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ  ξεκινώντας από τον Νομικό εκπρόσωπο της ομάδας μας κ. Γρηγορίου, στον Οικονομικό Διευθυντή κ. Μποβολέτη στον φοροτεχνικό και υπεύθυνο αδειοδότησης κ. Αποστολάκη, την Ελεκτική Εταιρεία  ορκωτών λογιστών GRAND THORTON τον κ. Αντωνακάκη  και την συνεργάτιδα του κ. Βαρδαλαχάκη. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω και τους ανθρώπου που βρίσκονται στα γραφεία της ΠΑΕ και συνέβαλαν από την δική τους πλευρά σε όλη αυτή την μεγάλη προσπάθεια  την κ. Σουτζή και τον κ. Βελεγράκη»

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.