ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΗ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Οι τιμητικές βραβεύσεις στο ημίχρονο του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΗ

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Οι τιμητικές βραβεύσεις στο ημίχρονο του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΗ
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Ξεχωριστές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο ημίχρονο του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΗ «ΜΑΚΟ 365» στις Αρχάνες, εκεί όπου η ΕΠΣΗ προχώρησε σε τιμητικές βραβεύσεις ανθρώπων που έχουν προσφέρει σημαντικά στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο.

Μέσα σε θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο που βρέθηκε στο Μαρκομιχελάκειο Στάδιο, τιμήθηκαν οι Νίκος Μπουνάκης και Κωνσταντίνος Μπουνάκης για τη μεγάλη και διαχρονική προσφορά τους στον Γιούχτα και γενικότερα στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, βραβεύτηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Αντώνης Καλογεράκης για την προσφορά και τη διαδρομή του στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η στιγμή της τιμητικής διάκρισης του πιστού φίλου του Ηρόδοτος, Ραφαήλ Μαλτέζου.

Οι βραβεύσεις αποτέλεσαν ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια της μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής, με την ΕΠΣΗ να στέλνει το δικό της μήνυμα αναγνώρισης σε ανθρώπους που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στο ποδόσφαιρο του Ηρακλείου.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Δες όλες τις ειδήσεις για ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΗ και άνοιξε άμεσα τη βαθμολογία, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της διοργάνωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα