Ευχαρίστησε τον Ρεθυμνιακό η Δαμάστα

Η ομάδα της Δαμάστας, ευχαρίστησε την αντίστοιχη ομάδα του Ρεθυμνιακού, για την φιλοξενία που τους προσέφερε, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου οι «Δαμαστιανοί», γνώρισαν την ήττα με σκορ 2-0.

Ο πρόεδρος της Δαμάστας, Αντώνης Παπαδάκης αλλά και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο εξέφρασε τις θερμές της ευχαριστίες στην ομάδα του Ρεθύμνου, αλλά και συγκεκριμένα στον πρόεδρο της, Κώστα Παπαδάκη.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση: «Tο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ξεκίνησε και το σωματείο του ΑΟ Δαμάστας αγωνιζόμενο για πρώτη φορά σε εθνική κατηγορία, έδωσε τον πρώτο του επίσημο αγώνα της ιστορίας του εκτός Νομού Ηρακλείου.

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής η αποστολή μετέβη στο Ρέθυμνο, αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο της Σοχώρας το σωματείο του Ρεθυμνιακού. Εκεί συναντήσαμε εξαιρετική φιλοξενία υπόδειγμα για το πως θα πρέπει να πορευτούν όλες οι ομάδες της Κρήτης που αγωνίζονται στην Γ’ Εθνικής.

Ο ηγέτης του σωματείου κ. Αντώνης Παπαδάκης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιώργος Πολυχρονάκης και όλα τα μέλη της αποστολής του ΑΟ Δαμάστας θέλουν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες στο Δ.Σ. του Ρεθυμνιακού και προσωπικά στον πρόεδρο κ. Κώστα Παπαδάκη για την άψογη φιλοξενία που επεφύλαξαν στην ομάδα μας. Υποσχόμαστε ότι θα ανταποδώσουμε την φιλοξενία του Ρεθυμνιακού στο παιχνίδι του β’ γύρου στο γήπεδο της Δαμάστας».