ΔΟΞΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δόξα Ηρακλείου: Φιλικό με ΟΦΑΜ και αξιολόγηση ενόψει της νέας χρονιάς

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Δόξα Ηρακλείου: Φιλικό με ΟΦΑΜ και αξιολόγηση ενόψει της νέας χρονιάς

Η Δόξα Ηρακλείου, η νεανική ομάδα-θυγατρική του Λίντο, συνεχίζει τη δουλειά της και μετά την ολοκλήρωση των επίσημων υποχρεώσεων, με στόχο τη διατήρηση των παιδιών σε αγωνιστικό ρυθμό, αλλά και την αξιολόγηση ενόψει της νέας σεζόν.

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στις 19:00, η ομάδα του Γιώργου Αποστολάκη θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον ΟΦΑΜ στο Lido Soccer, σε μία αναμέτρηση που εντάσσεται στο πλάνο της επόμενης ημέρας.

Μέσα από τα φιλικά και τις προπονήσεις, το τεχνικό επιτελείο θα έχει την ευκαιρία να αξιολογήσει τους ποδοσφαιριστές, αλλά και παιδιά από την αναπτυξιακή ομάδα, ώστε να ξεκινήσει ουσιαστικά η στελέχωση των τμημάτων για τη νέα χρονιά.

Οι προπονήσεις της Δόξας Ηρακλείου θα συνεχιστούν μέχρι τα τέλη Μαΐου, με τον Γιώργο Αποστολάκη να δίνει έμφαση στην εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών και στη σωστή προετοιμασία τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Περισσότερα νέα για ΔΟΞΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα