ΓΙΟΥΧΤΑΣ ΛΙΝΤΟ

Φιλικό ξεμούδιασμα για Γιούχτα και Λίντο

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Φιλικό ξεμούδιασμα για Γιούχτα και Λίντο
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς παραμένει το Λίντο, το οποίο αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:00 τον Γιούχτα σε φιλική αναμέτρηση στο Μαρκομιχελάκειο γήπεδο Αρχανών.

Η ομάδα του Κώστα Φιλοξενίδη, έχοντας ήδη στραμμένο το βλέμμα στην επόμενη σεζόν μετά τον υποβιβασμό από την Α1 ΕΠΣΗ, θα χρησιμοποιήσει το παιχνίδι ως μια καλή ευκαιρία για δοκιμές και αξιολόγηση προσώπων, δίνοντας χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Απέναντί της θα βρεθεί ο Γιούχτας, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη Γ’ Εθνική εξασφαλίζοντας την παραμονή του, γεγονός που ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας και προσφέρει ένα δυνατό τεστ για το Λίντο.

Το παιχνίδι αναμένεται να έχει περισσότερο χαρακτήρα «ξεμουδιάσματος», με τις δύο ομάδες να επιδιώκουν να διατηρήσουν ρυθμό, ενώ για το Λίντο αποτελεί μέρος της προετοιμασίας ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής της σεζόν, όπου θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Διάβασε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις στο GRANDSPORT, παρακολούθησε αγώνες στο matchcenter και δες βαθμολογίες, πρόγραμμα και αποτελέσματα για τη Γ Εθνική, τον ΟΦΗ και το τοπικό ποδόσφαιρο.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα