Παρελθόν Τζατζιμάκης και πέντε παίκτες από τον Άρη Σούδας!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. του Άρη Σούδας, έκανε γνωστό πως ο Γιώργος Τζατζιμάκης δεν θα συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας, όπως και πέντε ποδοσφαιριστές!

Ο νεαρός τεχνικός ανέλαβε την ομάδα μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος έχοντας μία πολύ καλή παρουσία εξασφαλίζοντας την παραμονή του Άρη στη Γ Εθνική, ωστόσο όπως έγινε γνωστό αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας τους.

Παράλληλα ο Άρης ανακοίνωσε πως παρελθόν αποτελούν και οι ποδοσφαιριστές Χρήστος Βαρουξάκης, Γιάννης Δρακάκης, Γιάννης Μποτωνάκης, Δημήτρης Παπακαστρήσιος και Αντώνης Συροκάκης.

ADVERTISING

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη Σούδας για τον Γιώργο Τζατζιμάκη αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Τζατζιμάκη.

Ο Γιώργος Τζατζιμάκης ανέλαβε την ομάδα τον Απρίλιο με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής και μετά από πέντε μήνες αγωνιστικής απραξίας λόγω του κορωνοϊού. Μετά από άψογη συνεργασία με τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές με την επαγγελματική ευσυνειδησία που τον διακρίνει και μέσα απο καθημερινή δουλειά κατάφερε να υλοποιήσει τον στόχο της ομάδας που ήταν η παραμονή στην κατηγορία.

Τον ευχαριστούμε, για την άψογη συνεργασία και την πολύτιμη προσφορά του στην επιτυχία της ομάδας μας. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια και επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και είμαστε χαρούμενοι, που μέσω του Άρη Σούδας ανέβηκε ένα ακόμη σκαλοπάτι στην προπονητική του καριέρα.

ADVERTISING

Γιώργο θα σε θεωρούμαι οικογένειά μας και μέλος της ομάδας μας. Οι πόρτες μας θα είναι πάντα ανοιχτές για σένα».

Παράλληλα για τους ποδοσφαιριστές ο Άρης αναφέρει: «Από το Δ.Σ. του ΑΠΣ Άρη Σούδας ανακοινωνένται η από κοινού λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Χρήστο Βαρουξάκη, Γιάννη Δρακάκη, Γιάννη Μποτωνάκη, Δημήτρη Παπακαστρήσιο και Αντώνη Συροκάκη.

Οι περισσότεροι εκ των οποίνων λόγω επαγγελματικών υποχρεώσειων δεν μπορούν να ακολουθήσουν τις αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας στη Γ Εθνική Κατηγορία. Ήταν τιμή μας που τους είχαμε μαζί μας και συνέδραμαν κι αυτοί στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

ADVERTISING

Τους ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία και την προσφορά τους στην ομάδας μας. Τους ευχόμαστε ολόψυχα να είναι υγιείς και καλή συνέχεια και επιτυχίας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ελπίζουμε να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας και οι πόρτες μας θα είναι πάντα ανοιχτές για σας».

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ