Τα Super Market Χαλκιαδάκης και φέτος δίπλα στον ΟΦΗ!

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ, η αλυσίδα Super Market στην Κρήτη, «ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε.», θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στον ΟΦΗ και την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει: “Έχοντας αναπτύξει μια σχέση που παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο, αποτέλεσμα μιας άκρως επιτυχημένης συνεργασίας, η οποία φέτος επεκτείνεται και σε κοινές ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, οι οποίες αγκαλιάζουν όλη την Κρήτη, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι η κορυφαία αλυσίδα Super Market στην Κρήτη, «ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε.», θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα μας και την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Η αλυσίδα Super Market «ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ», η οποία μετρά 41 χρόνια πορείας στην ελληνική αγορά, στηρίζει έμπρακτα την κρητική παραγωγή, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε κάθε ευκαιρία δίπλα σε σωματεία, αθλητικές ενώσεις και αθλητικά γεγονότα που προάγουν τον υγιή αθλητισμό και συμβάλουν στην παρακίνηση όλων να εντάξουν τον αθλητισμό στην καθημερινότητα τους για μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους.

Είναι ιδιαίτερης σημασίας για τον ΟΦΗ, το γεγονός ότι μια εταιρία με το κύρος και τη δυναμική της «ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε.», αλλά πάνω από όλα με έντονο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, θα συνεχίσει για μια ακόμη χρονιά να παρέχει την στήριξή της στην ομάδα μας”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.