Μετά τις ανανεώσεις ακολουθούν και…προσθήκες στον ΟΦΙ!

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός του ΟΦ Ιεράπετρας για τη νέα σεζόν και ήδη έχουν ξεκινήσει οι ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, ενώ η ομάδα αναμένεται να κινηθεί άμεσα και για την απόκτηση τεσσάρων με πέντε ποδοσφαιριστών!

Μετά τις ανανεώσεις με Χιντζίδη, Λεμονή και Πάτρικ Βουό, στον ΟΦΙ συνεχίζονται οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια έχουν λήξει και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ακολουθήσουν νέες ανανεώσεις.

Συγκεκριμένα ο νέος τεχνικός της ομάδας Στάικος Βεργέτης έχει ήδη «ξεχωρίσει» τους ποδοσφαιριστές τους οποίους θέλει να παραμείνουν στο ρόστερ και σε αυτή την κατεύθυνση θα ακολουθήσουν οι ανανεώσεις, ενώ μάλιστα έχει υποδείξει και κάποιους ποδοσφαιριστές τους οποίους θα ήθελε να «φέρει» στην Ιεράπετρα.

Πλέον τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις όσο αναφορά την ανανέωση ποδοσφαιριστών, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν άμεσα και μεταγραφικές κινήσεις, ούτως ώστε ο ΟΦΙ να είναι απόλυτα έτοιμος με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος που θα το βρε στο πρωτάθλημα της νέας Super League 2!