Δίπλα στον Ηρόδοτο ο Μ. Μωραΐτης

Η ομάδα της Νέας Αλικρνασσού δίνει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την Θύελλα Ραφήνας για την 3η αγωνιστική των μπαράζ που αναμένεται να κρίνει πολλά προς τους στόχους της.

Στον Ηρόδοτο περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την αναμέτρηση με την Θύελλα Ραφήνας που θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 (LIVE Grandsport.gr)  με την διοίκηση να δίνει βροντερό παρών προκειμένου να είναι δίπλα στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Μανώλη Σκύβαλου.

Πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα για να δουν από κοντά τον Ηρόδοτο βρίσκεται ο πρόεδρος Μιχάλης Γεωργιάδης, αντιπρόεδρος Γιάννης Κωσταντινίδης, ο τεχνικός διευθυντής Στέλιος Σωκιανος, το μέλος της διοίκησης Αδαμάντιος Κρασανάκης, ο υπεύθυνος ιατρικής μέριμνας Γιώργος Αρβανίτης, ο «φίλος» της ομάδας Στέλιος Λεονταρακης και ο φροντιστής Βαγγέλης Δροσατάκης.

Μάλιστα μια ευχάριστη έκπληξη αντίκρισαν στον Ηρόδοτο το πρωί της Κυριακής, αφού στο ξενοδοχείο που βρίσκεται η ομάδα ήταν και το μέλος της ΕΠΣΗ Μιχάλης Μωραϊτης.

Ο Μωραΐτης αναμένεται να είναι δίπλα στην προσπάθεια των “κυανόλευκων” στην έδρα της Θύελλας Ραφήνας δείχνοντας παράλληλα και την πίστη του προς την ομάδα για το θετικό αποτέλσμα.