Οι προτάσεις στην «ξένη» αγορά και η… καυτή εβδομάδα

Στον ΟΦΗ μετράνε αντίστροφα για την αναχώρηση στην Ολλανδία όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και η διοίκηση… φουλάρει το μεταγραφικό σχεδιασμό της.

Μπορεί ο κόσμος να περιμένει εδώ και αρκετές ημέρες και δικαιολογημένα τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας για τη νέα σεζόν, ωστόσο στην διοίκηση βαδίζουν στα δικά τους μονοπάτια που θεωρούν ότι μπορούν να δώσουν στον ΟΦΗ μια διαφορετική χρονιά από την περυσινή και να καταφέρει η ομάδα να τερματίσει ψηλά.

Γιώργος και Γιάννης Σαμαράς τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και όπως σας ενημερώσαμε αυτοί αναμένεται να είναι από το εξωτερικό. Μάλιστα στον ΟΦΗ “τρέχουν” την ολοκλήρωση τουλάχιστον τριών μεταγραφών μέχρι να αναχωρήσει η ομάδα για την Ολλανδία.

Οι περιπτώσεις μοιάζουν δύσκολες, αφού οι ποδοσφαιριστές “ενοχλούνται” και από άλλες ομάδες, ωστόσο στον ΟΦΗ δουλεύουν σωστά και μεθοδικά όλες τις περιπτώσεις προκειμένου να πάρουν το “ναι” από τους ποδοσφαιριστές και να μπουν στο αεροπλάνο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για την Ολλανδία. Μάλιστα οι προτάσεις έχουν γίνει εδώ και καιρό και συνεχώς υπάρχουν επαφές με τους ποδοσφαιριστές…

Η εβδομάδα που έρχεται αναμένεται ιδιαίτερα “καυτή” για τους μεταγραφικούς στόχους του ΟΦΗ και σίγουρα όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ θα υπάρξουν προσθήκες που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και θα την οδηγήσουν στον στόχο της…