Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας της Γαρίπας, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Θεόφιλος Καστρινάκης, μίλησε στο GRANDSPORT για τη σεζόν, την άνοδο και το κλίμα που επικρατεί στο σωματείο.
Ο έμπειρος επιθετικός, που σημείωσε 21 τέρματα και είχε καθοριστική συμβολή στην επιτυχία της ομάδας, στάθηκε στη δουλειά που έγινε από πέρυσι, αλλά και στη συνολική προσπάθεια όλων.
Τι ανέφερε:
«Από πέρυσι είχαμε πείσμα σχεδόν όλοι οι παίκτες που δεν ανεβήκαμε κατηγορία, κάτι που μας έκανε να δουλέψουμε όλοι, εντός και εκτός γηπέδου. Φέτος καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την άνοδο με πολύ καλά παιχνίδια και εμφανίσεις από όλους, οπότε είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό.
Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, γιατί δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας μέχρι την τελευταία αγωνιστική και ό,τι γίνει. Είμαι χαρούμενος για την άνοδο, αλλά ακόμα πιο χαρούμενος που έχω τέτοιους συμπαίκτες, προπονητή και γενικά ένα επιτελείο που λειτουργεί σαν οικογένεια.
Ο Πέτρος Καραλής είναι ένας προπονητής που μου αρέσει πολύ. Πιστεύω θα πάει ψηλά και του το εύχομαι. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις, κάτι που φαίνεται και στα αποτελέσματα. Για εμάς, δεν ήρθε μέσα στη σεζόν, ήταν πάντα εκεί.
Όσο για εμένα, δούλεψα πολύ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Αν θεωρούμαι κομβικός, αυτό είναι θέμα στατιστικών. Σε μια ομάδα όλοι είναι σημαντικοί. Για να μπει ένα γκολ, ξεκινάει από όλους. Όλοι συμβάλλουμε, είτε σκοράρουμε είτε δεχόμαστε γκολ.
Θέλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους συμπαίκτες μου, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν ούτε εγώ σε αυτή τη φόρμα φέτος».