Σ. Ανωγειανάκης: «Η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας»

Σε δηλώσεις του για την αναμέτρηση του ΑΟΤ με τον ΠΑΝΟΜ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας του Τυμπακίου, Στέλιος Ανωγειανάκης.

Ο ίδιος αφού εξήγησε πως παρά το γεγονός πως η ομάδα του δεν έπιασε καλή απόδοση στο ματς, θα μπορούσε να είχε πάρει το βαθμό της ισοπαλίας με τα δύο δοκάρια που είχε. Τέλος συνεχάρη τον ΠΑΝΟΜ και τον φίλο του όπως τον χαρακτήρισε Γιάννη Κουλούρα για τη νίκη τους.

Αναλυτικά είπε: «Αν και δεν πιάσαμε καλή απόδοση μπορούσαμε να είχαμε πάρει το βαθμό της ισοπαλίας αφού είχαμε δύο δοκάρια, αλλά δυστυχώς η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Δεχτήκαμε το γκολ από αυστηρό πέναλτι που περισσότερο το κέρδισε ο Συσκάκης με την εμπειρία του παρά ήταν. Είχαμε το δοκάρι προς το τέλος του ημιχρόνου. Στο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα, γίναμε πιο επιθετικοί αλλά μας έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική πάσα. Είχαμε και το δεύτερο δοκάρι με διαγώνιο σου του Δρίτσα αλλά δυστυχώς για μας δεν πετύχαμε κάποιο γκολ. Προχωράμε, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας και μόνο μέσα από συνεχή δουλειά θα έρθει η βελτίωση στην ομάδα. Συγχαρητήρια στον ΠΑΝΟΜ και στο φίλο Γιάννη για τη νίκη τους».