Στις 19/7 η πρώτη του ΑΟΤ

Την Δευτέρα 19 Ιουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του ΑΟ Τυμπακίου για την σεζόν 2021-22 με τον Μιχάλη Κουτεντάκη, σε συνεργασία με τη διοίκηση της ομάδας, να συμπληρώνουν το παζλ της ομάδας.

Η ομάδα του ΑΟΤ, ξεκινάει στις 19 Ιουλίου την προετοιμασία της για το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, ένα πρωτάθλημα που αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε, ούτε πως θα διεξαχθεί, αλλά ούτε πότε θα ξεκινήσει, με τις ομάδες να προσπαθούν να πραγματοποιήσουν το προγραμματισμό τους, μη γνωρίζοντας πολλές λεπτομέρειες για το νέο πρωτάθλημα.

Στον ΑΟΤ πάντως, αποφάσισαν να ξεκινήσουν κανονικά βάσει του προγραμματισμού τους και να μην περιμένουν την ΕΠΣΗ, με τον Μιχάλη Κουτεντάκη να ειδοποιεί τους ποδοσφαιριστές του για την έναρξη της νέας σεζόν, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, προχωράει και τον καταρτισμό των φιλικών παιχνιδιών, έχοντας κλείσει ήδη παιχνίδια με Κ19 ΟΦΗ, Ρούβα, Δειλινά και Μοίρες.

Στο ξεκίνημα για τη νέα σεζόν, ο ΑΟΤ αναμένεται να έχει τη πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του, καθώς απομένουν 2.5 περίπου εβδομάδες, στις οποίες θα προσπαθήσουν άπαντες, να ολοκληρωθεί πλήρως το παζλ του ρόστερ.

Υπενθυμίζουμε, ήδη έχουν αποκτηθεί ο 19χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Νεόπουλος και ο 23χρόνος Νίκος Μεταξάκης, ενώ άμεσα θα γίνουν και άλλες προσθήκες.