Ακυρώθηκε το TEDxAgiaPelagia!

Στην ματαίωση του TEDxAgiaPelagia που αρχικά είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουλίου, προχώρησε η οργανωτική επιτροπή.

Όπως ανακοινώθηκε, η οργανωτική επιτροπή, δε δύναται να ανταπεξέλθει στις προϋποθέσεις που όρισαν οι Υπουργοί Γεραπετρίτης-Γεωργιάδης για χώρους συναθροίσεως, που διαχωρίζουν τη προσβασιμότητα σε εμβολιασμένους ή μη.

Η ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής, αναφέρει: «Με το παρόν βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώνουμε για την ακύρωση διεξαγωγής του συνεδρίου TEDxAgiaPelagia που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 24.07.2021 στην Αγία Πελαγία του Δήμου Μαλεβιζίου.

Η έκδοση της με ημερομηνίας 29.06.2021 ανακοίνωσης των Υπουργών Γ.Γεραπετρίτη και Α.Γεωργιάδη, με την οποία οι χώροι συναθροίσεως προσώπων από τις 15.07.2021 και εφεξής διακρίνονται σε αμιγείς και μικτούς και θεσπίζεται διαφοροποίηση αναφορικά με την πληρότητά τους, διαχωρισμός ως προς την προσβασιμότητά τους σε εμβολιασμένους ή ήδη νοσήσαντες και σε μη εμβολιασμένους καθώς και σε υποχρέωση διενέργειας rapid τεστ στους μη εμβολιασμένους, καθιστά αδύνατη τη διεξαγωγή του συνεδρίου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς η οργανωτική επιτροπή δε δύναται να ανταπεξέλθει στον έλεγχο των ανωτέρω προϋποθέσεων για το σύνολο όλων των συμμετεχόντων (ομιλητών/συνέδρων/προμηθευτών και χορηγών).

Ευχαριστούμε πολύ  για την προθυμία συμμετοχής  σας ως ομιλητής της εκδήλωσης και ευελπιστούμε να συνεργαστούμε μελλοντικά σε κάποιο άλλο project»