ΕΠΣΗ: Την Δευτέρα(5/7) οι οριστικές αποφάσεις

Την ερχόμενη Δευτέρα 5 Ιουλίου αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, προκειμένου να συζητήσει και αποφασίσει πάνω στις εισηγήσεις τις οποίες θα φέρει η Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου στο «τραπέζι».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣΗ, συνεδρίασε το βράδυ της Τετάρτης 30 Ιουνίου προκειμένου να συζητήσει και αποφασίσει αναφορικά με τις προτάσεις-εισηγήσεις τις οποίες θα πρέπει να καταθέσει προς συζήτηση στην Εκτελεστική Επιτροπή.

Επί της ουσίας, απόφαση δεν πάρθηκε, καθώς οι προτάσεις θα είναι παραπάνω από μία, έχοντας Plan A’ και Plan B’, τα οποία θα κατατεθούν στην Εκτελεστική Επιτροπή και εκεί -εάν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο- θα αποφασιστεί τι «μοντέλο» θα ακολουθηθεί τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Στην ΕΠΣΗ πάντως, «πονοκεφαλιάζουν», λόγω του μη ζωηρού ενδιαφέροντος από ομάδες οι οποίες αγωνίζονται σε υψηλές κατηγορίες…

Το «μοντέλο» δύο ομίλων στην Α1 ΕΠΣΗ και την Α2 ΕΠΣΗ, δεν έχει εγκαταλειφθεί, είναι μέσα στα πλάνα και τις σκέψεις των ανθρώπων της ΕΠΣΗ, όμως εάν επιλεγεί ή όχι, είναι κάτι που θα το
αποφασίσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ την ερχόμενη Δευτέρα 5 Ιουλίου…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.