Το κρίσιμο… σταυροδρόμι με Τσιλιανίδη

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης αναμένεται να χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας του ΟΦΗ και πλέον οι ιθύνοντες της ομάδας βρίσκονται σε ένα κρίσιμο… σταυροδρόμι για την ενίσχυση του συλλόγου.

Στον ΟΦΗ έχουν κλείσει κάποιες… τρύπες από το ρόστερ της νέας σεζόν και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση για να κλείσει και τυπικά το θέμα.

Ωστόσο η νέα εξέλιξη της υπόθεσης του Κοσμά Τσιλιανίδη, βάζει νέες περιπέτειες στους ανθρώπους του συλλόγου, αφού πλέον στον ΟΦΗ θα πρέπει να καλύψουν το κενό του “Τσίλια” σε περίπτωση που δεν θα είναι σε θέση να ακολουθήσει την ομάδα από την αρχή της σεζόν.

Ο “Τσίλια” θα ήταν από τα βασικά… γρανάζια του ΟΦΗ, έλλειψε την περυσινή σεζόν και άπαντες στον ΟΦΗ τον περίμεναν φέτος να σηκώσει στις… πλάτες του την ομάδα, όμως τα προβλήματα συνεχίζονται για τον 24χρονο εξτρέμ και πλέον κανείς δεν γνωρίζει πως και πότε θα επιστρέψει…

Πλέον στον ΟΦΗ πρέπει να πάρουν την απόφαση για μια έξτρα μεταγραφή στις θέσεις των εξτρέμ, αφού μοιάζει δύσκολο να… ρισκάρουν και να περιμένουν την επιστροφή του Κοσμά Τσιλιανίδη.

Πάντως στον ΟΦΗ γνωρίζουν καλά τις ανάγκες που χρειάζεται η ομάδα για τη νέα σεζόν και μέχρι την αναχώρηση για Ολλανδία ίσως να υπάρξουν και ανακοινώσεις στις μεταγραφές.