Δ. Χριστοφής: «Οι γιατροί να ξεκινούν νωρίτερα»

Με δήλωση του, ο προπονητής της Δόξα Ηρακλείου Δήμος Χριστοφής, αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους η γιατρός του αγώνα Γαρίπα-Δόξα καθυστέρησε να βρεθεί στο γήπεδο, τονίζοντας πως η ίδια, αναφέρθηκε τόσο στην κίνηση και στα φορτηγά που συνάντησε, όσο και στο ότι δεν έβρισκε το γήπεδο!

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Δήμος Χριστοφής, οι ίδιοι ήθελαν να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι, όμως οι διαιτητές ήταν κάθετοι, ενώ συνέστησε στους γιατρούς να ξεκινούν έγκαιρα για να αποφευχθούν τέτοια άσχημα συναισθήματα, που είναι κάτι που έχει «ζήσει» και ο ίδιος με την Δόξα σε παιχνίδι με τους Νέους Ηροδότου, πριν από κάποια χρόνια.

Στη δήλωση του, ο προπονητής της Δόξα Ηρακλείου, τόνισε: «είναι κρίμα αυτό που συνέβη σήμερα, έχει συμβεί και στην ομάδα μας παλαιότερα και είναι άσχημο συναίσθημα. Καλό είναι και οι γιατροί να ξεκινούν νωρίτερα, έτσι ώστε να είναι εκεί στην ώρα τους, σήμερα για παράδειγμα η γιατρός μας είπε πως συνάντησε κίνηση-φορτηγά στον δρόμο και ότι δεν έβρισκε το γήπεδο, αυτό εάν είχε ξεκινήσει έγκαιρα δεν θα αποτελούσε πρόβλημα. Εμείς θέλαμε να γίνει το παιχνίδι, παρά την καθυστέρηση, αλλά οι διαιτητές ήταν κάθετοι».