Λ. Ρουσάκης: «Θα μπορούσαμε να είχαμε κλέψει τον βαθμό»

Την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ στον αγώνα παραδέχτηκε ο Λευτέρης Ρουσάκης στη δήλωση του μετά την ήττα με 1-2 στο Δημοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου, με τον ίδιο βέβαια να προσθέτει, πως θα μπορούσαν έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι να «κλέψουν» τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο προπονητής του ΟΦΑ, αναφέρθηκε στην… κυριαρχία του ΠΑΟΚ, λέγοντας πως ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος ήταν απόλυτος κυρίαρχος και δίκαια βρισκόταν μπροστά στο σκορ, όμως στάθηκε και στις ευκαιρίες που χάθηκαν από την ομάδα του μετά την αποβολή, για να μπορέσουν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα.

Στη δήλωση του ο Λευτέρης Ρουσάκης, τόνισε: «στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος, δίκαια βρισκόταν μπροστά στο σκορ 0-2. Στην επανάληψη όμως, διαχειριστήκαμε καλύτερα το παιχνίδι, πετύχαμε γκολ και είχαμε ευκαιρίες με τον Φρόκου να πετύχουμε και άλλο. Όταν ο ΠΑΟΚ έμεινε με παίκτη λιγότερο, απειλήσαμε, με στημένες μπαλιές.

Δίκαιη η νίκη του ΠΑΟΚ, βάσει της εικόνας του παιχνιδιού όμως, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Έτσι όπως πήγε, θα μπορούσαμε να είχαμε «κλέψει» τον βαθμό».