Οι επόμενες αποφάσεις των αποδεσμεύσεων!

Στον ΟΦΗ μετά το πρώτο κύμα αποδεσμεύσεων, έρχεται και δεύτερο με τους ιθύνοντες της ομάδας να θέλουν να “καθαρίσουν” το ρόστερ για τη νέα χρονιά μιας και οι μεταγραφές… έρχονται.

Κάτω από άκρα μυστικότητα στον ΟΦΗ δουλεύουν αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ενώ κάποιοι από αυτούς είναι ήδη κλεισμένοι και απομένει μόνο η ανακοίνωση.

Εκτός από τις μεταγραφές στον ΟΦΗ συνεχίζουν τις αποδεσμεύσεις θέλοντας να ξεκαθαρίσουν το ρόστερ της νέας χρονιάς.

ADVERTISING

Μετά λοιπόν το πρώτο “κύμα” αποχωρήσεων στον ΟΦΗ αυτή την εβδομάδα ανακοίνωσαν ακόμα μια αποδέσμευση, αλλά και έναν δανεισμόΩστόσο αναμένεται να υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις αποχωρήσεων, με ποδοσφαιριστές που έχουν ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα.

Τώρα όσον αφορά τον Φερέιρα οι πιθανότητες να παραμείνει στον σύλλογο δεν είναι με το μέρος του, με τον ΟΦΗ να σκέφτεται την περίπτωση δανεισμού του, ούτως ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει στην ομάδα.

Σίγουρα τα ανοιχτά θέματα στον ΟΦΗ για τις αποχωρήσεις πλέον είναι αρκετά, με τις αποχωρήσεις να αναμένονται να είναι πάνω από μια. Πλέον η εβδομάδα που μπαίνουμε αναμένεται “καυτή” σε όλα τα ζητήματα του συλλόγου.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content