Ο ΠΟΑ τίμησε Ν. Συριγωνάκη και Π. Ροδίτη

Τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη και το μέλος του ΣΑΕΠΗ Παύλο Ροδίτη, τίμησε πριν από λίγο η ομάδα του ΠΟΑ, κατά τη διάρκεια του 1ου τουρνουά ακαδημιών «Γιάννης Καλέμπουμπας».

Ο πρόεδρος του ΠΟΑ Γιώργος Λέλεκας, παρέδωσε αυτοπροσώπως τις τιμητικές πλακέτες τόσο στον αντιπεριφερειάρχη Νίκο Συριγωνάκη όσο και στο μέλος του ΣΑΕΠΗ Παύλο Ροδίτη, για την προσφορά τους στη κοινωνία και τον αθλητισμό.

Αμέσως μετά τη βράβευσή του, ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης, απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο του ΠΟΑ Γιώργο Λέλεκα, του τόνισε: «Με αυτήν την εκδήλωση, αναδεικνύεται το κοινό πρόσωπο όλου του αθλητισμού. Ο Καλέμπουμπας έχει ταυτιστεί με τις ακαδημίες, το ήθος, τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια. Εύχομαι να συνεχίσετε στα ίδια χνάρια».

ADVERTISING

Ο πρόεδρος του ΠΟΑ Γιώργος Λέλεκας από τη μεριά του προς τα τιμόμενα πρόσωπα, ανέφερε: «Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα στο ποδόσφαιρο και στις ερασιτεχνικές ομάδες. Συνεχίστε έτσι το έργο σας».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content