Η χρονιά του Ν. Νιόπλια!

Ο ΟΦΗ μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στα γήπεδα και την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική χρονιά και ο Νίκος Νιόπλιας έχει την ευκαιρία να γράψει μια ακόμα επιτυχία…

Είναι ο άνθρωπος που εμφανίζεται στις δύσκολες στιγμές του συλλόγου. Πάντα βάζει την ομάδα πάνω από το εγώ του δείχνοντας την αγάπη του και την πίστη του στον σύλλογο.

Φέτος ανέλαβε την ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή, αφού βρισκόταν σε μειονεκτική θέση στα Play Out, ωστόσο κατάφερε με την εμπειρία του και το πάθος του να περάσει την δική του πίστη στους ποδοσφαιριστές και να κάνει τον… άθλο που έλεγαν αρκετοί πράξη…

Πλέον μπαίνουμε σε μια νέα χρονιά, με νέους στόχους και ο Νίκος Νιόπλιας έχει όλο το χρόνο να δημιουργήσει την δική του ομάδα με τους δικούς του ποδοσφαιριστές προκειμένου ο ΟΦΗ να αποφύγει την περυσινή χρονιά και να κοιτάξει μόνο τα Play Off.

Αρκετές μεταγραφές της ομάδας είναι κλεισμένες όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ωστόσο στον ΟΦΗ δεν επιθυμούν την ανακοίνωση τους. Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς σε συνεργασία με τον Νίκο Νιόπλια θέλουν να “μπαλώσουν” τα περυσινά λάθη, να έρθουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν και φυσικά να κάνουν την διαφορά.

Στον ΟΦΗ προσπαθούν να μην γίνουν τα ίδια λάθη με πέρυσι και ο χρόνος θα δείξει αν τα καταφέρουν, αφού μετράμε αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι ο Νίκος Νιόπλιας θα περάσει τα δικά του στοιχεία στην ομάδα και θα έχει την ευκαιρία να γράψει μια ακόμα επιτυχία με τον ΟΦΗ. Άλλωστε το ανέφερε και στις δηλώσεις του μετά το ντοκιμαντέρ. “Μακάρι να ζήσω τέτοιες στιγμές και σαν προπονητής της ομάδας”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.