Προβληματισμός στους Αγίους Δέκα

Ιδιαίτερα προβληματισμένοι είναι στους Αγίους Δέκα αναφορικά με το μέλλον της ομάδας, καθώς παρ’ ότι βρισκόμαστε λίγο πριν το τέλος Ιουνίου, δεν υπάρχει επί της ουσίας κανένα ενδιαφέρον για την ομάδα της Γόρτυνας.

Εξαιρετικά δύσκολη είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή στην ομάδα των Αγίων Δέκα, που θα πρέπει τις επόμενες εβδομάδες, να λάβει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας, να εκλέξει νέο διοικητικό συμβούλιο και κυρίως, να βρει ανθρώπους να ασχοληθούν ενεργά με αυτήν.

Η υπάρχουσα διοίκηση, ναι μεν έχει πρόθεση να συνεχίσει την προσπάθεια της, όμως χρειάζεται στηρίγματα, ανθρώπους δηλαδή που θα ενταχθούν σε αυτήν και θα βοηθήσουν τόσο οικονομικά, όσο και λειτουργικά, περισσότερο όμως λειτουργικά, καθώς είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι επί της ουσίας βοηθούν στην καθημερινότητα της ομάδας, κάτι που δυσχεραίνει την κατάσταση.

ADVERTISING

Επιπλέον, υπάρχει και το «αγκάθι» του «μητρώου», με την ομάδα να μην έχει καταφέρει να ενταχθεί σε αυτό, προσπαθώντας όμως προς αυτήν την κατεύθυνση, κάτι που θα ξεκαθαρίσει σύντομα όμως.