Προσεκτικές οι κινήσεις του ΑΟΤ

Την πρώτη του μεταγραφή έχει ολοκληρώσει ο ΑΟ Τυμπακίου, με τον Νίκο Μεταξάκη, να είναι επισήμως παίκτης της Μεσαρίτικης ομάδας, όμως, οι «ασπρόμαυροι» δεν θα μείνουν σε αυτήν την προσθήκη και θα προχωρήσουν την περαιτέρω ενίσχυσή τους, κάνοντας σταθερά βήματα και προσεκτικές κινήσεις.

Ο Νίκος Μεταξάκης ήταν η πρώτη προσθήκη, ο ΑΟΤ τον ήθελε πολύ και δεν είναι τυχαίο που επέλεξε άμεσα να ολοκληρώσει αυτή τη προσθήκη, άλλωστε ο Μιχάλης Κουτεντάκης, τρέφει μεγάλη εκτίμηση στην ποιότητα του και στις ικανότητές του και αυτό το «δηλώνει» σε όλους, βάζοντας την… υπογραφή του σε αυτήν την μεταγραφή.

Πλέον στον ΑΟΤ, επικεντρώνονται στους επόμενους «στόχους» τους, οι οποίοι επίσης θα προέρχονται από το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις παικτών από την Α1 ΕΠΣΗ, που απασχολούν τους «ασπρόμαυρους» όμως αυτή τη στιγμή, γίνονται οι προσπάθειες, έτσι ώστε προσεκτικά και συντεταγμένα, να προχωρήσουν οι προσθήκες, συμπληρώνοντας σταδιακά τα κομμάτια του παζλ που απομένουν.

Αυτό που όμως θέλει να επιτύχει ο ΑΟΤ, είναι ο χαμηλός μέσος όρος ηλικίας και αυτό θα αποτυπωθεί και στις επόμενες προσθήκες…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.