Καθοριστικό «τετ α τετ» με Σουργιά

Για το απόγευμα της Παρασκευής 25 Ιουνίου, έχει προγραμματιστεί η κρίσιμη συνάντηση των ανθρώπων του ΑΟΑΝ με τον Νίκο Σουργιά, προκειμένου να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες και εάν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, να «σφραγίσουν» την επέκταση της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, η νεοεκλεγμένη διοίκηση του ΑΟΑΝ, θα συνεδριάσει το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Ιουνίου στις 16:00 για να συγκροτηθεί σε σώμα και να ξεκινήσει άμεσα τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του διοικητικού συμβουλίου, θα ακολουθήσει συνάντηση με τον προπονητή Νίκο Σουργιά, με τον οποίο υπήρχαν επαφές για συνέχιση της συνεργασίας, αλλά έπρεπε να ολοκληρωθούν οι διοικητικές εξελίξεις για να «σφραγιστεί» η επέκταση της συνεργασίας τους, κάτι που εκτός απροόπτου θα συμβεί το απόγευμα της Παρασκευής (25/6) ενώ ταχύτατα, θα μπει σε τροχιά υλοποίησης και ο σχεδιασμός του ρόστερ για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

ADVERTISING

Στον ΑΟΑΝ, δείχνουν πρόθυμοί να τρέξουν με γρήγορες διαδικασίες τον σχεδιασμό τους, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο νέο πρωτάθλημα…