Δανεικός στον ΑΟΤ από τον Πόρο ο Νίκος Μεταξάκης!

«Κάτοικος» Τυμπακίου θα είναι από τη νέα σεζόν ο Νίκος Μεταξάκης, ο οποίος παραχωρήθηκε ως δανεικός στον ΑΟΤ από τον Πόρο!

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση των «μπλε», ο Νίκος Μεταξάκης θα αγωνιστεί με τη φανέλα του ΑΟ Τυμπακίου τη νέα σεζόν, ενώ του ευχήθηκε τα καλύτερα για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πόρου αναφέρει: «Ο Α.Ο. Πόρου ανακοινώνει την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού του Νίκου Μεταξάκη στο φίλο σωματείο του Α.Ο. Τυμπακίου τη νέα περίοδο. Με τους ανθρώπους του Τυμπακίου έχουμε άψογες σχέσεις ως σωματεία αλλά και σε προσωπικό επίπεδο και στο πλαίσιο αυτό δώσαμε στον ΑΟΤ ένα δικό μας παιδί, εκ των αρχηγών της ομάδας μας, με σημαντική προσφορά στο παραμυθένιο ταξίδι του Πόρου μας δίχως το παραμικρό οικονομικό η οποιοδήποτε άλλο αντάλλαγμα.

Θέλοντας από καρδιάς μόνο να βοηθήσουμε. Ευχόμαστε στο Νίκο μια γεμάτη σεζόν μακριά από τραυματισμούς, να βοηθήσει τη νέα του ομάδα, γνωρίζουμε τις δυνατότητές του και θα τον παρακολουθούμε στενά, προσδοκώντας του χρόνου τέτοια εποχή να επιστρέψει στον Α.Ο. Πόρου ακόμα καλύτερος. Και ευχόμαστε ολόψυχα στον Α.Ο.Τυμπακίου καλή σεζόν και να εκπληρώσει τους στόχους του».