Κρίνεται το μέλλον του ΠΑΟΚ

Το απόγευμα της Δευτέρας αναμένεται να πραγματοποιηθεί η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του ΠΑΟΚ που θα κρίνει το μέλλον της ομάδας.

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για τον ΠΑΟ Κρουσώνα, που είναι προγραμματισμένη στις 20:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της ενορίας Άγιος Τριαδος, αφού το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση για το τι θα γίνει με το μέλλον της ομάδας.

Υπενθυμίζουμε την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γ.Σ., ωστόσο δεν υπήρχαν τα απαραίτητα άτομα με αποτέλεσμα να αναβληθεί. Μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Μπουμάκης με ανακοίνωση του είχε εκφράσει την δυσαρέσκεια του για την στήριξη που δεν βρίσκει η ομάδα προκειμένου να συνεχιστεί το… όνειρο που έχει βάλει ο ίδιος στο μυαλό του.

Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες ο Κώστας Μπουμάκης είχε μια σειρά επαφών με ανθρώπους που θέλησαν να γίνουν συμπαραστάτες της προσπάθειας αυτής.

Πλέον το απόγευμα αναμένεται να γίνει μια πολύ κρίσιμη Γ.Σ. αναφορικά με το μέλλον του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και όχι μόνο…