Δέκα… πιτσιρίκια της ΑΕΚ στα Σπάτα για δοκιμαστικό

Την ευκαιρία να κάνουν το βήμα παραπάνω έχουν 10 παιδιά από τις ακαδημίες της ΑΕ Κρητών, αφού θα πάρουν μέρος στο δοκιμαστικό της Ένωσης στα Σπάτα.

Πιο συκγκεκριμένα οι Ριζακης Μαρκος, Ξηνταβελονακης Μάνος, Στιβακτακης Δημήτρης, Μανουσάκης Γιώργος, Γεωργιουδακης Παντελής, Κλάδος Ζαχαριας, Ρεππας Μαρίνος, Ταμιωλακης Στέλιος, Πριναρης Ιδομενέας και Παντζαριδης Μανος, ταξίδεψαν το βράδυ της Κυριακής για την Αθήνα προκειμένου να βρεθούν στα Σπάτα και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους για το βήμα παραπάνω.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

#ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ_ΠΑΕ_ΑΕΚ
Μεγάλη τιμή για την ακαδημία μας!! Σήμερα 10 παιδιά, 10 δικά μας παιδιά που ήρθαν σε μια νεοσύστατη ακαδημια πριν 2 χρόνια και πέρυσι “επανδρωσαν” την παρθενική μας χρόνια στα τοπικα πρωταθλήματα μπήκαν στο καράβι να κάνουν ένα 2ημερο στα Σπάτα για δοκιμαστικό.

Ευχαριστούμε τα παιδιά που μας εμπιστεύτηκαν, ευχαριστούμε και τους γονείς τους που έκαναν το ίδιο, που είδαν την αγάπη και το πάθος για αυτό που κάνουμε.. Αυτό το πάθος και αυτή την αγάπη είδαμε και εμείς σε αυτούς και ήρθε η στιγμή της επιβράβευσης τους.

💥Να θυμάστε :

Θα ζήσετε κάτι μοναδικό, μια ιδιαίτερη εμπειρία και μια ευκαιρία που άλλοι δεν πλησίασαν ποτέ! Στα 14 – 15 σας θα μπείτε στα Σπάτα που εγώ κατάφερα να μπω “Σαν επισκέπτης” και μόνο στα 34..
Εύχομαι πάντα ταξίδια όμορφα, με φίλους, με γέλια και όνειρα να είναι η ζωή σας. Να θυμάστε ότι αυτό είναι η αρχή για να πάτε ένα βήμα μπροστά!

Ειλικρινά πιστεύω σε εσάς, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.. Εννοείται πως θα χαρώ όσοι και αν επιλεχθειτε αλλά θα νοιώσω ΤΡΟΜΕΡΆ ΥΠΕΡΉΦΑΝΟΣ αν μάθω ότι είχατε άψογη συμπεριφορά!! Πάνω από όλα και εγώ και ο Αντιπρόεδρος Κοντάκης Αντωνης, ο Τεχνικός μας διευθυντής Αρμουτάκης Χαρης και ο προπονητης μας και συμπαίκτης σας Γιακουμάκης Πέτρος σαν θέλουμε Χρήσιμους και σωστούς ανθρώπους στην κοινωνία!!

Σας περιμένουμε με αγωνία και ανοιχτές αγκάλες να επιστρέψετε γεμάτοι εμπειρίες!!

Ο Πρόεδρος του ΔΣ.

Και πάλι συγχαρητήρια στους Ριζακη Μαρκο, Ξηνταβελονακη Μάνο, Στιβακτακη Δημήτρη, Μανουσάκη Γιώργο, Γεωργιουδακη Παντελή, Κλάδο Ζαχαρια, Ρεππας Μαρίνο, Ταμιωλακη Στέλιο, Πριναρη Ιδομενέα και Παντζαριδης Μανος.