Εξαιρετικός ΠΑΟΚ «πέρασε» και από το Αρκαλοχώρι

Πραγματοποιώντας μία ακόμα καλή εμφάνιση, ο ΠΑΟΚ έκανε το «2Χ2» στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, επικρατώντας 1-2 του ΟΦΑ στο Δημοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου.

Η ομάδα του Μάριου Σηφάκη, άνοιξε το σκορ στο 40’ με τον Λουμπάκη, ενώ στο 45’ και λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, έκανε το 0-2 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο ΟΦΑ βελτίωσε την απόδοση του, δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές, και κατάφερε να μειώσει σε 1-2 μετά από φάση διαρκείας στην εστία του ΠΑΟΚ, ο Κουκσόβ εκανε ένα γύρισμα και ο Λουμπάκης στη προσπάθεια του να απομακρύνει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του διαμορφώνοντας ουσιαστικά το 1-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα παίκτες στο 78’ όταν ο Σαριδάκης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα.

ΟΦΑ: Πουλάκης Γ., Βελιβασάκης(89’ Μαυράκης), Μουρτζάκης, Κλάδος(75’ λ.τ. Χαλκιαδάκης), Γιαπεντζάκης(89’ Λουλάκης), Κριτσωτάκης, Γκάμπριελ(46’ Κουκσόβ), Πουλάκης Β., Φρόκου, Σαμόλης(75’ Παπακώστας), Λυμπερόπουλος

ΠΑΟΚ: Χαραλαμπάκης, Σαριδάκης, Πήλιος, Λουμπάκης, Λιοδάκης, Παπαδιός, Κενδριστάκης(72’ Σακλαμάκης), Σκούφος, Μαραθιανός(90’ Ναθηναηλίδης), Ανωγειανάκης(82’ Δρακούλης), Ρομπάκης