Συνεδριάζει την Τρίτη (22/6) η Ε.Ε. της ΕΠΣΗ!

Την ερχόμενη Τρίτη 22 Ιουνίου αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου και ένα απο τα θέματα που θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση θα είναι η διοργάνωση των νέων πρωταθλημάτων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣ Ηρακλείου θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη, είτε με τηλεδιάσκεψη, είτε με φυσική παρουσία, κάτι που αυτή τη στιγμή δεν έχει διευκρινιστεί, όμως τα θέματα που θα την απασχολήσουν είναι ιδιαιτέρως σημαντικά και θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις.

Πριν απο λίγες ημέρες, συνεδρίασε η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ένωσης και αναμένεται στην Εκτελεστική Επιτροπή, να πραγματοποιήσει τις εισηγήσεις της αναφορικά με τα νέα πρωταθλήματα, κυρίως το “μοντέλο” που θα ακολουθήσουν αλλά και τις πιθανές ημερομηνίες έναρξής τους.

ADVERTISING

Αυτή τη στιγμή, στην ΕΠΣΗ κρατούν κλειστά χαρτιά, αποφεύγουν να δημοσιοποιήσουν οποιαδήποτε σκέψη τους, ενώ η εισήγηση που θα κάνει η Επιτροπή Πρωταθλημάτων, δεν έχει διαρρεύσει, παρά το γεγονός πως πριν απο την συνεδρίαση, υπήρξαν σκέψεις για καταρτισμό δύο ομίλων στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Βέβαια, αυτό αποτελούσε την αρχική σκέψη στελεχών της ΕΠΣΗ και στη συνέχεια, απέφυγαν οποιαδήποτε διαρροή, είτε επίσημα, είτε ανεπίσημα, κάτι που ενδεχομένως -υποθετικά- μπορεί να συμβαίνει λόγω δυσκολιών καταρτισμού των πρωταθλημάτων.

Τα πράγματα σε όλες τις κατηγορίες είναι ρευστά, καθώς υπάρχουν ομάδες που θα αποσυρθούν σε χαμηλότερες κατηγορίες ή ομάδες που δεν θα κατέβουν καθόλου σε αυτά, κάτι που δυσκολεύει τον προγραμματισμό των ανθρώπων της ΕΠΣΗ, καθώς δεν μπορούν να προβλέψουν το πόσες ομάδες θα μπορούν να αγωνιστούν, ενώ υπενθυμίζουμε υπάρχει και το “αγκάθι” με το “Μητρώο” το οποίο εάν δεν ξεπεραστεί, θα φέρει απρόβλεπτες συνέπειες…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content