Μεγάλη προσπάθεια, αλλά ήττα για Δαμάστα

Μεγάλη προσπάθεια κατέβαλλαν οι ποδοσφαιριστές της Δαμάστας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής, όμως παρ’ όλα αυτά, δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από αυτό, καθώς ηττήθηκαν 2-0 από τον Ρεθυμνιακό.

Το συγκρότημα του Γιάννη Χατζησεβαστού, παρ’ ότι παρουσίασε καλό πρόσωπο σε αρκετά διαστήματα του αγώνα, δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ, ενώ εν αντιθέσει με εκείνους, ο Ρεθυμνιακός βρήκε το… εύκολο γκολ στο 29’ με τον Φράγκο να σουτάρει από μακριά και να κάνει το 1-0 που ήταν και τελικό αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη, η Δαμάστα έψαξε εκ νέου το γκολ, πάλι όμως χωρίς αποτέλεσμα, με τον Ρεθυμνιακό να μένει με δέκα παίκτες στο 80′ μετά από αποβολή του Παπιομύτογλου, αλλά στο 88′ ο Αντιασβίλι έκανε το 2-0 που ήταν και τελικό αποτέλεσμα.

ADVERTISING

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Κοκκαλάς, Μυρθιανός, Τουρνάκης, Μπούσδρας, Δελήμπασης, Γεωργούλης, Φράγκος (54’ Χαλκιαδάκης), Αντιασβίλι (89’ Ξεπαπαδάκης), Παπιομύτογλου, Σηφακάκης (65’ Σαντιάγκο), Μερτίρι (56’ Δροσάκης)

ΔΑΜΑΣΤΑ (Γιάννης Χατζησεβαστός): Δημαράκης, Παπαδάκης, Παπαδομιχελάκης, Χατζηστάμου (58’ Μπάμπης), Μεϊρέλες, Ολιβέιρα, Κομνηνός (90’ Μηλιαράκης), Αποστολάκης (81’ Τζουβάρας), Ταβλαδωράκης, Καμπεράι, Αννιτσάκης

Τα σχόλια είναι κλειστά.